افزایش ۱۱۳ درصدی واردات محصولات شیلات-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

افزایش ۱۱۳ درصدی واردات محصولات شیلات

بر اساس گزارش گمرک، صادرات شیلات در سال گذشته با افزایش ۱۲ درصدی نسبت به سال قبل خود به ۳۱۰ میلیون دلار و واردات این محصولات با ۱۱۳ درصد افزایش به ارزش ۷۲ میلیون دلار رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛میزان محصولات شیلات صادر شده در سال ۱۴۰۲ به ۱۴۹ هزار تن به ارزش ۳۱۰ میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲درصد افزایش را نشان می‌دهد.

صادرات محصولات شیلات، کمتر از ۰.۷ درصد از کل صادرات کشور است و در این مدت امارات، چین، روسیه و عراق بزرگ‌ترین بازار صادراتی محصولات شیلات کشور بوده‌اند.

همچنین، میزان واردات محصولات شیلات در سال ۱۴۰۲ به مقدار ۲۴ هزار تن به ارزش ۷۲ میلیون دلار بود که به لحاظ وزن ۱۲۱ درصد و از حیث ارزش ۱۱۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، واردات ماهی تن (یلوفین) با رشد ۳۰۴ درصدی به ارزش ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار رسید که ۴۲ درصد از کل واردات محصولات شیلات را در این مدت شامل می‌شود.

شایان ذکر است، عمده محصولات شیلاتی کشور در سال ۱۴۰۲ از کشورهای امارات، غنا و سشیل (کوچک‌ترین کشور قاره آفریقا) وارد شده است.

مطابق این گزارش، در سال ۱۴۰۲ صادرات میگو با ۹۸ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار، ۳۲ درصد از ارزش کل صادرات را در بین محصولات شیلات به خود اختصاص داده که کاهش صادرات ۲۶ درصدی این محصول را نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

در این میان کشورهای روسیه، امارات متحده عربی و چین مهم‌ترین خریداران اصلی میگو صادراتی ایران بوده‌اند./یاشگاه خیرتگاران

 

 

ارسال نظر